Er komt IJS op de Westeinder….?…

Beste ijszeiler,
Het gaat gebeuren! We gaan weer ijszeilen in Nederland! Of het op de Westeinder kan moeten we afwachten. Laten wij er met elkaar een mooi en veilig feest van maken. Vooral veilig; kijk daarom op https://westeinderijszeilen.nl/veiligheid/voor alle tips. En, stem altijd af met lokale zeilers over de condities van het en de plaatselijke omstandigheden. Daarnaast hebben wij te maken met Corona. Zorg dat jij je aan de richtlijnen van het RIVM houdt. Kijk voor meer informatie over sporten in deze tijd op https://www.rijksoverheid.nl/…/coronavirus-overzicht… Wij wensen iedereen veel plezier. Geniet van de unieke mogelijkheid om in eigen land te zeilen. Een mooi cadeau in een tijd waarin we niet naar het buitenland kunnen om ijs te zoeken. En, nogmaals de oproep: houd het veilig!! Ga niet over één nacht ijs, geef elkaar de ruimte, houd je aan de voorrangregels en houd rekening met alle enthousiaste gebruikers van het ijs.Think ice!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s